10 weken programma

In het 10 weken programma kan ik jou onder andere helpen met afvallen, spiermassa opbouwen en in het algemeen een gezondere levensstijl aan te nemen. 

 

- Intakegesprek

- 2 trainingsschema's

- Veel informatie over voeding

- 1x per week evaluatiegesprek

- 7 dagen per week bereikbaar voor app contact 

 

 

 

Intakegesprek

Wanneer jij je hebt aangemeld neem ik gelijk contact met je op om een intakegesprek via MS-Teams in te plannen. In dit gesprek geef jij aan waarom je wilt beginnen met het 10 weken programma en welke doelen je hebt. 

We gaan het dan hebben over hoe jouw levensstijl er op dat moment uit ziet. Ook ga ik de vraag stellen hoeveel je per week van plan bent te gaan sporten. Met die informatie ga ik een plan maken op maat voor jou!

Trainingsschema's

Daarna ontvang je van mij je eerste trainingsschema waar je de komende 5 weken mee aan de slag gaat. Als er tussendoor iets aangepast moet worden pas ik het gelijk aan en dat is kosteloos. De laatste 5 weken krijg je een heel nieuw schema mee met andere oefeningen. Met mijn trainingsschema's en persoonlijke begeleiding hoef je niet langer te zoeken naar wat werkt en wat niet. Ik zal je helpen om je doelen te definiëren, een plan op te stellen en je stap voor stap te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Voeding

Ook ga je aan de slag met je voeding aan de hand van mijn berekening voor de hoeveelheid macronutriënten die jij mag op een dag. De macronutriënten zijn eiwitten, vetten en koolhydraten. Ik ga informatie met je delen over voeding en wanneer je vragen hebt kan je die altijd stellen en zal ik ze zo duidelijk mogelijk beantwoorden!

Evaluatie gesprekken

We hebben 1 keer per week contact door middel van MS-Teams. In dit gesprek gaan we kijken hoe het met je gaat, zowel fysiek als mentaal. We nemen de week van dag tot dag door en gaan we samen kijken of we iets moeten aanpassen. 

Mijn bereikbaarheid

Ik bied begeleiding waarbij niet alleen de fysieke aspecten van training worden aangepakt, maar ook de mentale en emotionele aspecten. Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar om je vragen te beantwoorden of om te luisteren naar de doelen die je die dag bereikt hebt. Ik sta altijd open voor een gezellig gesprek met mijn klanten! 


Losse trainingsschema's

Waarom heb jij mijn op maat gemaakte trainingsschema's nodig? 

Ik bied ook losse trainingsschema's op maat voor jou met alle informatie over een oefening die je nodig hebt. Het trainingsschema bevat:

- Korte uitleg video's 

- Setjes

- Herhalingen

- Belangrijke aandachtspunten

- Duidelijke afbeeldingen

 

 

Wil jij je fitnessdoelen bereiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar een effectief trainingsschema dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn trainingsschema's bieden niet alleen gestructureerde en doelgerichte workouts, maar ook de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om succes te behalen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, of gewoon fitter wilt worden, mijn programma's zijn ontworpen om jou te helpen jouw doelen te bereiken. 

Door mijn ervaring met jou te delen op het gebied van fitness en training, kan ik je voorzien van de kennis, motivatie en ondersteuning die je nodig hebt om jezelf naar het volgende niveau te tillen. 

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de eerste stap naar een betere versie van jezelf en laat mij je helpen om je fitnessdoelen te bereiken!

 


Fysieke training

Naast de 2 online coaching diensten bied ik vanaf nu ook fysieke training!

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en individuele aandacht om jouw fitnessdoelen te bereiken? Naast mijn uitgebreide online coaching programma's bied ik ook fysieke 1-op-1 sessies aan in de omgeving van Rotterdam. We plannen een intake gesprek in om jouw doelen te bespreken en elkaar beter te leren kennen. Samen duiken we dieper in jouw specifieke behoeften en doelstellingen, en werken we aan een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect past bij jouw levensstijl en schema.

Of je nu wilt werken aan het opbouwen van spiermassa, het verliezen van gewicht of het verbeteren van je conditie, mijn persoonlijke begeleiding zal je helpen om snel en effectief resultaten te behalen. Met mijn expertise en toewijding aan jouw succes, sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder, sterker en energieker leven.

Wil je meer informatie over mijn 1-op-1 coaching in de buurt van Rotterdam? Neem dan nu contact met me op en laten we samen werken aan jouw fitness doelen!

Interesse? Vul het onderstaande formulier in