10 weken programma: 95 euro

 

In het 10 weken programma kan ik jou onder andere helpen met afvallen, spiermassa opbouwen en in het algemeen een gezondere levensstijl opbouwen. 

 

- Intake gesprek

- 2 trainingsschema's

- Veel informatie over voeding

- 1x per week evaluatie gesprek

- 7 dagen per week bereikbaar voor app contact 

 

Intake gesprek

Wanneer jij je hebt aangemeld neem ik gelijk contact met je op om een telefonisch intake gesprek in te plannen. In dit gesprek geef jij aan waarom je wilt beginnen met het 10 weken programma en welke doelen je hebt. 

We gaan het dan hebben over hoe jouw levensstijl er op dat moment uit ziet. Ook ga ik de vraag stellen hoeveel je per week van plan bent te gaan sporten. Met die informatie ga ik een plan maken op maat voor jou!

Trainingsschema's

Daarna ontvang je van mij je eerste trainingsschema waar je de komende 5 weken mee aan de slag gaat. Als er tussendoor iets aangepast moet worden pas ik het gelijk aan en dat is kosteloos. De laatste 5 weken krijg je een heel nieuw schema mee met andere oefeningen. Met mijn trainingsschema's en persoonlijke begeleiding hoef je niet langer te zoeken naar wat werkt en wat niet. Ik zal je helpen om je doelen te definiëren, een plan op te stellen en je stap voor stap te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Voeding

Ook ga je aan de slag met je voeding aan de hand van mijn berekening voor de hoeveelheid macronutriënten die jij mag op een dag. De macronutriënten zijn eiwitten, vetten en koolhydraten. Ik ga informatie met je delen over voeding en wanneer je vragen hebt kan je die altijd stellen en zal ik ze zo duidelijk mogelijk beantwoorden!

Evaluatie gesprekken

We nemen 1 keer per week contact op door middel van een telefoon gesprek. Dit zal gebeuren via Teams. In dit gesprek gaan we kijken hoe het met je gaat, zowel fysiek als mentaal. We nemen de week van dag tot dag door en gaan we samen kijken of we iets moeten aanpassen. 

Mijn bereikbaarheid

Ik bied begeleiding waarbij niet alleen de fysieke aspecten van training worden aangepakt, maar ook de mentale en emotionele aspecten. Ik ben 7 dagen in de week bereikbaar om je vragen te beantwoorden of om te luisteren naar de doelen die je die dag bereikt hebt. Ik sta altijd open voor een gezellig gesprek met mijn klanten! 

Meld je aan of laat je vragen achter!