Over mij

Mijn naam is Kyra van der Kooij en ik vertel je graag wat meer over mijzelf:

 

Werk

Ik ben nu al een jaar trainer in een sportschool waar ik mensen 1 op 1 begeleid. Ik maak trainingsschema's, ik plan evaluatie gesprekken in en ik geef ook voedingsschema's mee. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen hun doelen te bereiken en ze blij te maken met hun resultaten. 

 

School

Ik zit al 2 jaar op de opleiding Sport en bewegen niveau 4. Op deze school krijg ik lessen over wat jou een goede personal trainer maakt. Ik krijg veel theorie lessen over voeding en algemene kennis over veel oefeningen. Ook doe ik veel in de praktijk zoals klasgenoten 1 op 1 begeleiden en stages lopen waar je ook mensen begeleid. 

 

Sport

Midden in de corona periode begon ik in de sportschool. Het was de periode wanneer de sportscholen weer half open gingen. Maar toen de sportscholen weer volledig open waren begon ik serieus te trainen en leerde ik ook van alles op het internet en van andere mensen. 

Ook doe ik al 9 jaar aan dansen. Ik heb veel verschillende soorten gehad maar nu doe ik alleen nog maar streetdance omdat ik het op een gegeven moment erg druk kreeg met school en werk. Ik vind het nog steeds super leuk en ik treed ook regelmatig op bij shows waar ik altijd super erg naar uit kijk. 

 

Waarom ben ik begonnen ik met online coaching? 

Ik geloof erin dat je met de juiste mindset je alles kunt bereiken. Ik vind het niet alleen maar belangrijk om je te helpen met een fitter lichaam maar ook ben ik bezig met jouw mentale welzijn. Samen bespreken we wat jij allemaal fijn vind door alles op maat te maken en gaan we werken aan jouw doelen. 

Dus ben jij op zoek naar online coaching en wil je afvallen, spiermassa opbouwen of in het algemeen een gezondere leefstijl aannemen? Dan zit je hier goed! Ik biedt een 10 weken programma aan met trainingsschema's en waar ik je online ga begeleiden doormiddel van video bellen en mail contact. Hierover lees je meer bij de knop "diensten". 

 

Op mijn socials vind je nog meer over mij!